Custom Pages
[vc_separator type='transparent' color='' thickness='' up='20' down='7']
Portfolio
[vc_separator type='transparent' color='' thickness='' up='20' down='7']
Yolanthe reageert voor het eerst op de scheiding met Wesley
16082
post-template-default,single,single-post,postid-16082,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge

Yolanthe reageert voor het eerst op de scheiding met Wesley

Yolanthe heeft in Jinek aan tafel voor het eerst gesproken over haar breuk met Wesley Sneijder. En dat vond ze duidelijk erg spannend om te doen.

Yolanthe is momenteel te zien in een nieuwe serie, DNA. Daar komt ze met Eva Jinek over praten. Maar al gauw wil Eva toch proberen om het over haar privéleven te hebben. “Je bent de laatste tijd veel in het nieuws geweest omdat jij en Wesley uit elkaar zijn. Hoe gaat het op dat gebied voor jou nu?”, probeert ze.

Yolanthe was duidelijk bang voor een vraag als deze. “Nou, om heel eerlijk te zijn vond ik het spannend om hier vanavond te zitten”, reageert ze met een ietwat trillende stem. “Omdat het voor het eerst weer is voor de camera’s en er veel gebeurd is. En het nog steeds best wel turbulent is. Ik wil er eigenlijk ook niet te veel over zeggen.” Dan vraagt Eva wel nog even of het met haar goed gaat. “Ja”, zegt ze daar kort en duidelijk op. Gelukkig maar.

Bron: Flair

Tags:
,