Custom Pages
[vc_separator type='transparent' color='' thickness='' up='20' down='7']
Portfolio
[vc_separator type='transparent' color='' thickness='' up='20' down='7']
FOGO: niet naar de kroeg vanwege je gezonde leven - TESS magazine
159
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-159,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge

Over dit project

Na de FOMO (Fear Of Missing Out)-trend is het nu tijd voor FOGO, ofwel de Fear Of Going Out.

De tijdschriften Women’s Health en Cosmopolitan deden onder 3140 vrouwen onderzoek naar dit verschijnsel. Hieruit blijkt dat één op de vijf vrouwen verschijnselen van FOGO heeft. Ze kiezen er bijvoorbeeld voor om niet te gaan stappen, omdat ze liever actief willen zijn in het weekend. Ook gaat 1 op de 5 liever niet naar een restaurant, om zo controle te behouden over wat ze eten.

Hoe kun je jezelf nou wel een avondje stappen gunnen, waarbij je een lekker zoet wit wijntje mag drinken en een kroket uit de muur bij de FEBO kan halen? Probeer dan de 80/20 regel, die stelt dat je 80% van de tijd gezond eet, maar de overige 20% kan besteden aan ‘ongezond’ eten. Het doel hiervan is om gezond te blijven eten, maar wel af en toe kunt genieten van een avondje vol plezier en wat minder gezond eten! Op deze manier gun je jezelf ook eens wat minder dan de constante druk om gezond te eten, en heb je ook nog eens een leuke avond zonder constant te hoeven denken aan je eetregels!

Bron: Women’s Health

Datum