Custom Pages
[vc_separator type='transparent' color='' thickness='' up='20' down='7']
Portfolio
[vc_separator type='transparent' color='' thickness='' up='20' down='7']
Op de Malediven zoeken ze nu iemand die boeken wil verkopen
16027
post-template-default,single,single-post,postid-16027,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge

Op de Malediven zoeken ze nu iemand die boeken wil verkopen

Droombaan alert: je kunt naar de Malediven verkassen en daar gaan wonen. Alles wat je moet doen is boeken verkopen.

En dat lijkt een niet al te ingewikkelde klus, toch?

Je mag bovendien toeven in een luxe resort op het zonnige eiland. The Ultimate Library, een organisatie boekexperts, opende in samenwerking met Soneva Fushi, een 5-sterrenresort op het Baa Ato, een boeken pop-up store. Dat blijkt een hit te zijn: mensen komen massaal wat leesvoer inslaan. Maar nu is er een medewerker nodig en staat er een vacature online.

“De meeste mensen vinden een vakantie de perfecte gelegenheid om te lezen voor je plezier, maar het perfecte boek vinden dat je bestemming verbetert, kan een uitdaging zijn”, staat te lezen op de website. “Barefoot Booksellers bezorgen gasten onvergetelijke literaire momenten van workshops tot persoonlijke consultaties. Wij zijn benieuwd om te weten te komen welke nieuwe ideeën jij in je achterhoofd hebt!” Go get it. Leuk tussenjaar, toch?

Bron: AD Werkt

Tags:
,